[Amennyiben az alábbi levél olvasatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérem, kattintson ide!]

  CEO Junior

Szeretnél felkészülni a versenyszféra világára? Szeretnéd megszerezni a hatékony munkavégzéshez szükséges kompetenciákat, fejleszteni a készségeidet?
Szeretnéd betölteni a legjobb állások egyikét?

Gyere el 2 féléves, gyakorlati készségfejlesztő képzésünkre és tanulj a vezetőktől!

Pályakezdők képzése - 2 féléves, karrierindító képzés

A versenyszféra igényei, valamint több éves vezetőképzési tapasztalataink alapján összeállított gyakorlati képzésünkön azokat a kulcsfontosságú készségeket sajátíthatod el és fejlesztheted, amelyek a sikeres elhelyezkedéshez, munkavégzéshez és karrierépítéshez elengedhetetlenül szükségesek. Oktatóink, valamint közép- és felsővezető képzéseink több éves tapasztalata segít Téged abban, hogy hozzájuk hasonlóan Te is sikeresen indítsd karriered és a későbbiekben lehetőséged legyen a vezetői pozíciók betöltésére! Az üzleti életből adaptált, valós gyakorlati szituációk segítségével pedig több éves „betanulási” időszakot spórolhatsz meg magadnak, ezzel is gyorsítva a karrier utadat.

Oktatóink, Hallgatóink és partnereink segítségével tisztában leszel a leendő munkahelyi és vezetői elvárásokkal, képes leszel meggyőzően érvelni és prezentálni. Segítségünkkel, sikerrel vehetsz bármilyen állásinterjút, amelyhez személyre (és konkrét interjúra) szóló tanácsadást is kapsz!

A KÉPZÉSSEL MEGSZEREZHETŐ KOMPETENCIÁK

A képzés elvégzése után tudatosan fogod építeni az életpályád, képes leszel kihozni magadból a maximumot, a legjobb teljesítményt. Felkészült leszel a versenyszférára, az üzleti életben való részvételre. A kommunikációd fejlesztésével képes leszel másokkal hatékonyan együttműködni, csoportok előtt profi prezentációt tartani, érdekeidet és véleményedet hatékonyan érvényesíteni, másokra hatni oly módon, hogy a kölcsönösség elve alapján mindketten eredményesek legyetek. Hatékony stresszkezelési és időgazdálkodási módszerek segítségével pedig képes leszel a nyugodt és kiegyensúlyozott munkavégzésre, a gazdaságos időfelhasználásra.

A képzés időtartama és időrendje: 2 félév, 8 modul, modulonként 2 nap, összesen 16 nap

 Modul neveIdőtartam
I. félév

Szeptember-December
1. Tudatos életút és életpálya építés2 nap
2. Üzleti szemlélet és magatartás2 nap
3. Hogyan hozzuk ki magukból a legjobb teljesítményt?2 nap
4. A hatékony önérvényesítés és érdekérvényesítés módszerei2 nap
II. félév

Február-Május
5. Hatékony feladatmegoldás2 nap
6. Hogyan hassunk másokra hogy eredményesek legyünk2 nap
7. Kommunikáció és együttműködés fejlesztés2 nap
8. Időgazdálkodás és önszervezés2 nap

A képzés elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk!

Minden résztvevő ajándékba kap egy 1 órás „Felkészítés állásinterjúra” programot!

OKTATÓINK

A CEO Business School oktatói, akik maguk is a versenyszférában dolgozó vezetők, több éves vezetőképzési tapasztalattal és felnőttképzési végzettséggel rendelkeznek!

AZ ISKOLÁRÓL

A CEO Business School nemzetközi, akkreditált vezetőképző és továbbképző üzleti iskola 2008 óta az első számú akkreditált, moduláris felépítésű vezetőképző intézmény Magyarországon.

CEO Junior Programmal elsősorban a fiatal pályakezdőket, karrierútjuk elején járókat kívánjuk kiszolgálni egy - az elhelyezkedésre, a munka világára, a versenyszférára, a leendő vezető pozícióra felkészítő képzéssel!

A képzés neve: Pályakezdők képzése - 2 féléves karrierindító képzés

A képzés időpontja: 2012. szeptember - 2013. május

Jelentkezési határidő: 2012. augusztus 15.

A képzés díja: 90.000,- Ft + ÁFA / félév

Jelentkezni lehet a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, vagy a http://ceo-junior.hu/jelentkezes oldalon.CEO BUSINESS SCHOOL JUNIOR

CEO Junior

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk.
Amennyiben nem kíván tőlünk több információt, hírlevelet kapni, kérem kattintson az alábbi linkre:
Szeretnék leiratkozni erről a listáról
A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.